04.02.2014 tarihli ve 28903 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği kapsamında, Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı yetki belgesini alan Müdürlüğümüze bağlı SBÜ Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 01-26 Ekim 2018 tarihleri arasında Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı eğitim programının ilki gerçekleşmiştir. Eğitim standartları kapsamında, 16 katılımcı ile yürütülmektedir. (Katılımcılar; 3 SBÜ Bursa Yüksek İhtisas EAH, 1 Spastik Çocuklar Hastanesi, 1 Yenişehir Devlet Hastanesi, 1 Uludağ Üniversitesi, 1 Çekirge Devlet Hastanesi, 1 Bursa Özel Medicalpark Hastanesi, 1 Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastanesi, 1 Cizre Devlet Hastanesi, 1 Korkuteli Devlet Hastanesi, 1 Midyat Devlet Hastanesi, 1 Bafra Devlet Hastanesi, 1 Elazığ Şehir Hastanesi, 1 İnegöl Devlet Hastanesi, 1 Ankara SBÜ EAH)

Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim programının kapanış töreni, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Özcan AKAN’ın katılımı ile 25.10.2018 tarihinde, SBÜ Yüksek İhtisas EAH/Kadın Doğum Ek Binası Konferans Salonunda gerçekleşti. Katılımcılara belgeleri İl Sağlık Müdürümüz Dr. Özcan AKAN tarafından takdim edildi.

• Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı