KBRN ve Afet Triyajı Eğitimi Yapıldı

Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından 14 Mart 2019 tarihinde İznik Devlet Hastanesi acil servis çalışanlarına, servis sorumlularına yönelik "KBRN" ve "Afet Triyajı Eğitimi" düzenlendi.

Söz konusu eğitime Başhekim, Sağlık Hizmetleri Müdürü, Müdür Yardımcısı, 23 Hemşire, 8 Ebe, 1 Sağlık Memuru, 12 Sağlık Teknikeri, Eczacı, Diyetisyen, 2 Memur, 9 Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, 4 Tıbbi Sekreter, 8 Güvenlik Personeli ve 13 Temizlik Personeli olmak üzere toplamda 85 hastane çalışanı katıldı.

Eğitimde KBRN olaylarında hastane planlaması, lojistik, dekontaminasyon ve Afet Triyajı kapsamında konu sunumları yapıldı.

Eğitim, Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi’nde görev yapan KBRN Bursa Bölge Koordinatörü Yıldız YÜREK BULUT ve İlker Çelikcan Fizik Tedavi Merkezi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde görev yapan KBRN Eğitmeni Sağlık Memuru Zahit KOYUNCUOĞLU tarafından verildi.

• KBRN ve Afet Triyajı Eğitimi 1.jpg
  • KBRN ve Afet Triyajı Eğitimi 2.jpg