2017 Haziran Ayı İl ASKOM Toplantısı Gerçekleştirildi

İlimizde oluşturulan Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu' nun (ASKOM) 2017 yılı Haziran ayı olağan toplantısı, 13.06.2017 tarihinde saat: 10:00’ da Bursa Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.
Toplantıya; İl ASKOM Sorumlusu Dr. Hakan BAŞ, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği (KHBGS) Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Elif GÜLER KAZANCI; Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü, Kamu Yataklı Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü, Özel Yataklı Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü, Tıp Meslekleri ve Özel Tanı-Tedavi Merkezleri Şube Müdürü; İl Ambulans Servisi Başhekimi, İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı; Komuta Kontrol Merkezi Sorumlu Hekimi, İl ASKOM Sekreteryası; Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ASKOM sorumlusu ile; Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kamu Hastaneleri, Entegre İlçe Hastaneleri ve Özel Hastaneler Hastane Yöneticisi / Başhekim / Mesul Müdür ve ASKOM Sorumlularının da katılım sağladığı yaklaşık 50 kişilik katılımcı ile gerçekleştirilmiştir.
Toplantı; İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hakan BAŞ’ın açılış konuşmalarıyla başlamış olup ve yine Dr. Hakan BAŞ tarafından, toplantı gündeminde bulunan; ARMAKOM-ASOS, Acil Sağlık Hizmetleri Sunumunda Ambulanslar, Nitelikli Sağlık Hizmetleri (Re-implantasyon, İnme Merkezi, Yoğun Bakımlar, Yanık), Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen cep telefonlarının efektif kullanımı ile ilgili olarak sunum gerçekleştirilmiştir.
Program gerçekleştirilen sunumun ardından, tartışma ve önerilerle devam etmiş olup, ilgili konular karar altına alınmıştır.

• İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hakan BAŞ açılış konuşmasını yapıyor.jpg
  • Toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nden yetkililer ile Özel Hastane Yöneticileri ve ASKOM  sorumluları katıldı..jpg
  • İlimizde oluşturulan Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) 2017 yılı Haziran ayı olağan toplantısı, 13.06.2017 tarihinde Bursa Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir..jpg