Bursa İl Sağlık Müdürlüğü

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü

Şehir Hastanesi Planlama ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 05/12/2018

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayit ÇELEBİ ve İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan AKAN, Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile fiziki gerçekleşme oranı %36’ya ulaşan  Bursa Şehir Hastanesinin planlama ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ve yüklenici firma tarafından İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane yöneticilerine Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında bilgilendirici sunum yapıldı.

• fiziki gerçekleşme oranı %36’ya ulaşan  Bursa Şehir Hastanesinin planlama ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirildi
  • Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayın Sayit ÇELEBİ toplantının amacını aktardı
  • Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayın Sayit ÇELEBİ ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Özcan AKAN hastaneyi ziyarette