Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı Sayın Ergun Güngör Başkanlığında Gerçekleştirildi

Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Hakkında Yönergesi gereğince, bu merkezlerin etkin bir şekilde hizmet sunabilmesi açısından, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde faaliyetlerini yürütmektedirler. Bu amaçla ilimizde ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin düzenli olarak toplandığı Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu oluşturulmuştur.

Müdürlüğümüz Ruh Sağlığı, Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi’nin sekretaryasını yürüttüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı 12 Nisan 2018 Perşembe günü Hürriyet TRSM Toplantı Salonu’nda saat 14.00’da gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Sayın Ergun GÜNGÖR’ÜNbaşkanlığında yapılan ve Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fikret MUTİ’nin katılım sağladıkları toplantıyaKamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir, Osmangazi, Nilüfer ve Gemlik Belediyelerinden gelen temsilciler katıldı.

Toplantıda yer alan sorumlu kurumlardan gelen temsilciler tarafından gündeme ilişkin görüş ve önerilerin yanı sıra yürüttükleri çalışmalar da aktarıldı.

• Müdürlüğümüz Ruh Sağlığı, Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi’nin sekretaryasını yürüttüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı 12 Nisan 2018 Perşembe Günü Hürriyet TRSM toplantı Salonu’nda saat 14.00’da Vali Yardımcısı Sayın Ergun GÜNGÖR’ün başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fikret MUTİ’nin katılım sağladıkları toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Osmangazi, Nilüfer ve Gemlik Belediyelerinden gelen temsilciler katıldı.
  • Hürriyet TRSM’den hizmet alan hastaların iş-uğraş terapileri kapsamında yaptıkları el işi bir çalışma TRSM Sorumlu Hekimi Psikiyatrist Dr. Hesna Özlem SEZER tarafından, Vali Yardımcısı Sayın Ergun GÜNGÖR’e takdim edildi.