Acil Servislerde İletişim Eğitici Eğitimi Programı

Müdürlüğümüz sağlık tesisleri acil servislerinde görev yapan hekimlere “Acil Servislerde İletişim” eğitimi verildi.

Çekirge Devlet Hastanesi Acil Hekimi Mustafa ÇOBANPINAR ve Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Acil Hekimi İslam TAŞOVA’nın verdiği ve her sağlık tesisinden 2 hekimin katılımı ile yapılan eğitim sonunda, eğitime katılan personelin çalıştığı sağlık tesisindeki tüm acil servis personeline eğitim vermesi istendi.

• Müdürlüğümüz sağlık tesisleri acil servislerinde görev yapan hekimlere “Acil Servislerde İletişim” eğitimi verildi
  • İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan AKAN tarafından katılım belgelerinin verilmesinin ardından eğitim sona erdi.
  • acil serviste iletişim