Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı Abidin ÜNSAL Başkanlığında Gerçekleştirildi
11 Şubat 2020

Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Hakkındaki Yönerge gereğince, bu merkezlerin etkin bir şekilde hizmet sunabilmesi açısından, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde faaliyetlerini yürütmektedirler. Bu amaçla ilimizde ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin düzenli olarak toplandığı Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu oluşturulmuştur.

Müdürlüğümüz Ruh Sağlığı, Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi’nin sekretaryasını yürüttüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı 05.11.2019 Salı günü Halk Sağlığı Başkanlığı toplantı Salonu’nda saat 14.00’da gerçekleştirilmiştir.

Vali Yardımcımız Abidin ÜNSAL başkanlığında yapılan ve Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Esma KUZHAN’ın katılım sağladıkları toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Başkan Yardımcısı, Hastanelerin başhekim yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmeler İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir, Osmangazi, Nilüfer ve Gemlik Belediyelerinden gelen temsilciler katıldı.

Toplantıda, önceki kurul toplantısında alından kararlar, TRSM sorumlularının aktardıkları çalışmalar ve diğer kurul temsilcileri tarafından gündeme ilişkin görüş ve öneriler aktarıldı.

• TRSM Koordinasyon Kurulu Toplantısı 1.jpg
  • TRSM Koordinasyon Kurulu Toplantısı 2.jpg