15. İl GARD Kurulu Toplantısı

İlimiz Türkiye Kronik Hava Yolu Hastalıklarını Önleme ve Kontrol Programı 15. İl GARD Kurul Toplantısı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Esma KUZHAN’ın başkanlığında 11.04.2019 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Toplantı Salonunda toplandı. 14.GARD Kurulunda alınan kararlar doğrultusunda gerçekleştirilen  etkinliklerin değerlendirilmesi yapıldı. Toplantıya iştirak eden kurul üyelerince; (Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları ABD Başkanlığı, SBÜ Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Bursa Devlet Hastanesi, Tabip Odası, Aile Hekimleri Derneği, İl Sağlık Müdürlüğü İlgili Birimleri, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, İl Defterdarlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜİK, Sağlıklı Kentler Birliği, Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi) Bursa İli GARD Kapsamındaki çalışmalar ve mevcut durum değerlendirilmesi yapılarak, 7 Mayıs 2019 tarihinde Dünya Astım Gününde düzenlenecek etkinlikler planlandı.

• GARD 15 Toplantısı 1.jpg
  • GARD 15 Toplantısı 2.jpg