Kamu Hastanelerimizin Bilgi Güvenliği Sorumlularına Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitici Eğitimi Yapıldı

25.04.2019 Tarihinde Bursa İl Sağlık Müdürlüğümüz Ataevler EK Hizmet Binasında Müdürlüğümüz İstatistik ve Bilgi İşlem Birimi tarafından Kamu Hastaneleri Bilgi Güvenliği Koordinatörü, Bilgi Güvenliği Yetkilisi ve Personellerine “Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi” hakkında eğitici eğitimi verildi.

Eğitim, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Fuat KAZANCI ve İstatistik ve Bilgi İşlem Birim Sorumlusu Bilg. Müh. Zekayi KOTAN’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

İstatistik ve Bilgi İşlem Biriminde görev yapmakta olan Uzman Cengiz DÜZENLİ “Kurumların Bilgi Güvenliği Politikalarına Uyum Başlıkları”, Elektronik Mühendisi Müzeyyen BAKAR  “Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Mevzuatı”,  Sistem Yöneticisi Serkan TUNA “Parola/ E-posta Güvenliği, Uzaktan Erişim, Kaydedilebilir Taşınır Materyaller Güvenliği”, Bilgisayar Müh. Yalçın AYDOĞAN ise “Sosyal Mühendislik ve Sosyal Medya Güvenliği ” konularında eğitim verdi. Bilgisayar Müh. Büşra Arife BOZ hazırlamış olduğu Uzaktan Eğitim Programı üzerinden Bilgi Güvenliği Eğitiminin tanıtımını yaptı.

• Zekayi Kotan Sunumu.JPG
  • Cengiz Düzenli Sunumu.JPG