Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Esma Kuzhan Başkanlığında Gerçekleştirildi

Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Hakkında Yönergesi gereğince, bu merkezlerin etkin bir şekilde hizmet sunabilmesi açısından, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde faaliyetlerini yürütmektedirler. Bu amaçla ilimizde ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin düzenli olarak toplandığı Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu oluşturulmuştur.

Müdürlüğümüz Ruh Sağlığı, Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi’nin sekretaryasını yürüttüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı 23.05.2019 Perşembe günü Yıldırım TRSM Toplantı Salonu’nda saat 14.00’da gerçekleştirildi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Esma KUZHAN başkanlığında yapılan ve Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fikret MUTİ’nin katılım sağladıkları toplantıyaKamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Hastanelerin başhekim yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir, Osmangazi, Nilüfer ve Gemlik Belediyelerinden gelen temsilciler katıldı.

Toplantıda, önceki kurul toplantısında alından kararlar, TRSM sorumlularının aktardıkları çalışmalar ve diğer kurul temsilcileri tarafından gündeme ilişkin görüş ve öneriler aktarıldı.

• Müdürlüğümüz Ruh Sağlığı, Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi’nin sekretaryasını yürüttüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı 23.05.2019 Perşembe günü Yıldırım TRSM Toplantı Salonu’nda saat 14.00’da Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Esma KUZHAN başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fikret MUTİ’nin katılım sağladıkları toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Hastane başhekim yardımcıları ve diğer kamu kurumlarından gelen temsilciler katıldı.