“Bel Sağlığı Demek Kaliteli Yaşam Demek”, “Ankilozan Spondilit Kalıcı Kamburluğa Neden Olabilir” Temalı Dünya Artrit Günü Farkındalık Etkinliği
11 Şubat 2020

12 Ekim 2019 “Dünya Artrit Günü” etkinlikleri kapsamında Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından 14 Mayıs 2019 tarihindeBursa İlker ÇELİKCAN Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde “Bel Sağlığı Demek Kaliteli Yaşam Demek” ve “Ankilozan Spondilit Kalıcı Kamburluğa Neden Olabilir” temalarıyla düzenlenen etkinliğe Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Esma KUZHAN,  Bursa İlker ÇELİKCAN Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet DOĞAN, Bursa TEV Hayri TOKAMAN MTAL öğretmen ve öğrencileri katıldılar.

Hasta ve yakınlarına yönelik düzenlenen etkinlikte, Artrit ve Ankilozan Spondilit hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile kendi hazırladıkları eklem, kemik, skolyoz, kostümlerini giyen öğrencilerin, vatandaşlara konu ile ilgili broşür dağıtılarak bilgilendirme yaptıkları farkındalık etkinliği halkın yoğun ilgisi ile karşılanmıştır.

• Artrit Eğitimi 1.jpg
  • Artrit Eğitimi 2.jpg