Kestel İlçe Sağlık Müdürlüğü Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı Etkinlikleri
11 Şubat 2020

1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı dolayısı ile Kestel İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından etkinlik ve farkındalık çalışmaları düzenlendi.

Kestel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Yıldız ENGİN koordinatörlüğünde Kestel Devlet Hastanesine Meme Kanseri standı kurularak vatandaşa erken teşhisin önemi ve taramalar hakkında bilgiler verildi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fikret MUTİ, Kestel Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Murat ERSAL ve hastane yönetimi kurulan standı ziyaret etti.

Kestel İlçesinde ilki bu yıl düzenlenen düzenlenen Kültür Sanat Festivalinde Kanser Standı kurularak üç gün boyunca vatandaşa bilgilendirme yapıldı.

Kestel İlçesi Aile Sağlığı Merkezlerine Meme Kanseriyle ilgili afişler asılmış ay boyunca gelen hastalara bilgilendirmeler yapıldı.

Kestel ilçesi bilbordlarında Meme Kanseri ile ilgili farkındalık afişlerinin asılması sağlandı.

• Kestel İSM Meme Kanseri Eğitimleri 1.jpg
  • Kestel İSM Meme Kanseri Eğitimleri 10.jpg