İl Kanser Danışma Komisyonu Toplantısı
11 Şubat 2020

TC. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nün 3 Haziran 2015 tarih ve 29375 Sayılı Kanser Bildirimi ve Kanser Kayıt Merkezleri Yönetmeliği gereğince düzenlenmekte olan İl Kanser Danışma Komisyonu Toplantısı, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi koordinatörlüğünde, 4 Şubat 2020 tarihinde Bursa Şehir Hastanesi Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantı, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer KAŞIKCI, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Esma KUZHAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yunuz ARSLAN, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Temsilcisi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Temsilcisi, Sosyal Güvenlik Kurumu Temsilcisi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri, Kamu ve Özel Hastanelerin Başhekimleri, İlçe Sağlık Müdürleri, KETEM Sorumlu Hekimleri, Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri, Büyükşehir ve İlçe Belediye Temsilcileri ve Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

• İl Kanser Danışma Komisyonu Toplantısı 1.jpg
  • İl Kanser Danışma Komisyonu Toplantısı 2.jpg