Kalite Yönetim Direktörleri Toplantısı Yapıldı

2016 yılı SKS Değerlendirmelerine yönelik Karşılanamayan/Kısmen Karşılanan standarlara dikkat çekilen Kalite Yönetim Direktörleri Toplantısı; Müdürlüğümüz İl Performans ve Kalite Koordinatörlüğünce, Bursa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü Çalışanları, Üniversite, Kamu ve Özel Hastane Kalite Yönetim Direktörleri ve Kalite Çalışanları ile 10.05.2017 tarihinde Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Hüseyin KAPLAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Performans ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından “İl Sağlık Müdürlükleri Performans Değerlendirme Yönetmeliği” Kalite Göstergelerine ilişkin yapılan bilgilendirmenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi Kalite Yönetim Direktörü Nergiz ÖMEROĞLU’nun yapmış olduğu “Gösterge Yönetimi” sunumları ile devam etti.

Toplantı katılımcı görüşlerinin alınması ile tamamlandı.

• kalite_1.jpg
  • kalite_2.jpg