2021/2. Aile Hekimliği Ek Yerleştirme Hakkında Duyuru (4) Düzeltme
23 Şubat 2021

İlimizde yapılacak olan 2021/2. Aile Hekimi Ek Yerleştirme İşlemi için müracaatta bulunan tabiplerin hizmet puanlarına göre sıralı listeleri belirlendi.

Ek tercih ve yerleştirme işlemi, 23/02/2021 Salı günü saat 16.00’da BURSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE (Dikkaldırım Mahallesi Hat Caddesi No:4 Osmangazi/BURSA) yapılacaktır.

Gürsu İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan Dr. Ayşe ARSLANOĞLU hizmet puanına itiraz etmiş olup itirazının kabul edilmesi nedeniyle yeni hizmet puanına göre liste güncellenmiştir.

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk ve Mevzuat Dairesi Başkanlığı’nın “Aile hekimliğine geçişte muvafakat işlemleri” konulu 2020/1 sayılı Genelgesi’nin 7 inci Maddesi “Aile hekimliği yerleştirme işlemine müteakip memur kadrosuna dönmek şartıyla 4924 sayılı Kanun ve 663 sayılı KHK’nın 42 inci naddesi kapsamında sözleşme imzalayan tabip veya aile hekimliği uzmanlarına muvafakat verilmiştir. Ancak 663 sayılı KHK’nın ekli (II) sayılı cetvelde belirtilen pozisyonlarda mezkur Kanunun 42 inci maddesi kapsamında sözleşmeli olarak fiilen bir yıl görev yapmış tabip ve uzman tabipler için bu görevlerinden ayrıldıkları tarihten itibaren bir yıl içerisinde aile hekimliğine geçişlerinde doluluk oranı şartı aranmadan muvafakat verilmiştir.” hükmüne istinaden Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr. Murat KILIÇ’a Muvafakat verilmiştir.


2021-2 Son Liste