17 Kasım Dünya Prematüre Günü
21 Kasım 2022

“17 Kasım Dünya Prematüre Günü” kapsamında Bursa Şehir Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde düzenlenen etkinliğe Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Kadir Güler ve Hastane Başhekimi Dr. Ögr. Üyesi Dursun Topal ve ünite sorumluları ile prematüre bebeklerin aileleri katıldı.

Prematüre bebeklerin aileleri ile bir süre sohbet eden Dr. Yavuzyılmaz, "Dünya Prematüre Günü'nü diğer hastanelerimizde de çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz. Bu anlamlı gün dolayısıyla prematüre doğan bebeklerimizi, onların hayata tutunması için var güçleri ile çalışan doktor ve hemşirelerimizi ve sevgili ailelerini şükran duygularımla kutluyor, bebeklerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum" dedi.

• Dünya Prematüre Günü 1.jpg
  • Dünya Prematüre Günü 2.jpg