İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ebeler Haftası Kapsamında Düzenlenen Programa Katıldı
01 Mayıs 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ebeler Haftası kapsamında düzenlenen programa katıldı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Salih Metin, hastane yöneticileri ile hastanede görev yapan ebelerin katıldığı programda meslekte 30 yılını dolduran ebelere teşekkür belgesi takdim edildi.

Programda konuşan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, ebeliğin insalığın varoluşu ile başlayan bir meslek olduğunu belirtti. İnsanlık varoldukça ebelik mesleğinin süreceğini dile getiren Dr. Yavuzyılmaz, "Günümüzde bilgisi, donanımı ve modern tıp yaklaşımıyla bu süreci yöneten yetkin arkadaşlarımız var. Bu vesile ile ebelerimizin göstermiş olduğu özveriye ve fedakârlığa teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonunda çocuklar, kendilerinin doğumunu gerçekleştiren ebeleri ile pasta kesti.

• Ebeler Haftası YİH Tören 1.jpg
  • Ebeler Haftası YİH Tören 2.jpg