Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Diş Polikliniği Binası, Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi
01 Mayıs 2023

Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Diş Polikliniği Binası, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Züfer Bey Mahallesi'nde 10 diş ünite kapasitesi ile hizmet verecek olan diş polikliniği binasının açılış törenine; Eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kenar, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

• MKP Devlet Hast Diş Polk Açılış 1.jpg
  • MKP Devlet Hast Diş Polk Açılış 2.jpg