"Hasta ve Hekim İçin Güvenli Kan Transfüzyonu Eğitimi" Bursa Şehir Hastanesi’nde Gerçekleştirildi
04 Mayıs 2023

Sağlık Bakanlığı, Türkiye Kan Merkezleri ve Tranfüzyon Derneği ile Türk Kan Vakfı'nın düzenlediği, "Hasta ve Hekim İçin Güvenli Kan Transfüzyonu Eğitimi" Bursa Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde yapılan eğitimde Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan, alanında uzman hekimler tarafından kan ve kan ürünleri ile ilgili güncel bilgiler paylaşıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz'ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği eğitime; Sağlık Bakanlığı Kan ve Kan Ürünleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Himmet Durgut, Bakanlığımız yetkilileri ile Bursa'daki tüm kamu, özel ve üniversite hastanelerinden kan ve kan ürünü kullanan hekimler katıldı.

• Kan Transfüzyonu Eğitimi 1.jpg
  • Kan Transfüzyonu Eğitimi 2.jpg