Yenişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği

Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle çalışan, insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen tüm sağlık çalışanları için ülkemizde her yıl 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri yapılmaktadır.

Bu kapsamda “14 Mart Tıp Bayramı” konulu bir dizi etkinlik tertiplendi. Yenişehir İlçe Sağlık Müdürlüğünce organize edilen, tüm sağlık çalışanlarıyla birlikte İlçe Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU’nun da katılımlarıyla sabah kahvaltısı düzenlendi.

İlçede bulunan iki adet 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonuna da ziyaret gerçekleştirildi.

Ayrıca Yenişehir İlçe Devlet Hastanesi tarafından da etkinlik düzenlendi. Bu etkinliğe Yenişehir İlçe Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK ve ilçe düzeyinde bazı katılımlar sağlandı.

• İlçe Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU tarafından tertiplenen öğlen yemeği programına Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Esma KUZHAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yunuz ARSLAN, Yenişehir Devlet Hastanesi idarecileri ile çalışanları ile aile hekimleri katıldı.
  • “14 Mart Tıp Bayramı” konulu bir dizi etkinlik tertiplendi.