SBÜ Bursa Yüksek İhtisas EAH Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Sertifika Töreni

04.02.2014 tarihli ve 28903 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği kapsamında, Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı yetki belgesini alan Müdürlüğümüze bağlı SBÜ Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 17 Ekim-30 Kasım 2018 tarihleri arasında Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı eğitim programının ilki 17 katılımcı ile gerçekleşti.

Katılımcılar; SBÜ Bursa Yüksek İhtisas EAH’nden 4 kişi, ilçe devlet hastanelerinden 6 kişi ve il dışından 7 katılımcı (Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi, Balıkesir Şehir Hastanesi, Erenköy Ruh ve Sinir Hastanesi, Sivas Numune Hastanesi, Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi, Ereğli Devlet Hastanesi, Osmaniye/Kadirli Devlet Hastanesi)

Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programının kapanış töreni, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Özcan AKAN’ın katılımı ile SBÜ Yüksek İhtisas EAH/Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi konferans salonunda gerçekleşmiştir. Katılımcılara belgeleri İl Sağlık Müdürü Dr .Özcan AKAN tarafından takdim edildi.