62 İLYAD Eğitimi
13 Ocak 2020

İlimizde 04-07 Aralık 2018 tarihlerinde 62. Erişkin İleri Yaşam Desteği (İLYAD) Eğitimi yapıldı. 62.İLYAD Eğitimine 6 sağlık personeli Harmancık Devlet Hastanesinden, 5 sağlık personeli Büyükorhan Devlet Hastanesinden, 5 sağlık personeli Keles Devlet Hastanesinden, 2 sağlık personeli Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisten, 1 ATT Balıkesir İl Ambulans Servisinden, 2 Paramedik Yalova İl Ambulans Servisinden olmak üzere toplamda 21 sağlık personeli eğitime katıldı.

İlimizde şu ana kadar 62 İLYAD Eğitimi verilmiş olup toplamda 1369 katılımcı sayısına ulaşıldı. Eğitime Bölge İllerimizden olan Balıkesir İl Ambulans Servisinden 2 Eğitmen Gözetmen olarak katıldı.

İLYAD Eğitiminin açılışında katılımcılardan beklentileri alınıp, eğitimle ilgili sözleşme yapılmakta, eğitim programı tanıtılmaktadır.

• 62 İLYAD Eğitimi