T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü

Bursa Valisi Sn.Yakup Canbolat, Yenişehir Devlet Hastanesi Binasında İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi: 07/03/2019

Bursa Valisi Sn.Yakup Canbolat, Yenişehir İlçesinde yapımı tamamlanan Yenişehir Devlet Hastanesi Binasında incelemelerde bulundu. Sağlık Müdürümüz Dr. Özcan Akan hastane ile ilgili bilgi verirken İnceleme esnasında ilçe protokolü de hazır bulundu.

• Bursa Valisi Sn.Yakup Canbolat, Yenişehir İlçesinde yapımı tamamlanan #Yenişehir Devlet Hastanesi Binasında incelemelerde bulundu.