4 Şubat Dünya Kanser Günü Etkinliği

İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi çalışanlarımızdan Ebe Aygül AY ÇARŞAMBALI, Ebe Reyhan MANAP BİLGİÇ ve Ebe Esra DEMİRKOL tarafından “4 Şubat Dünya Kanser Günü” kapsamında 04.02.2019 tarihi 09:30-16:00  saatleri arasında, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver ÜNAL koordinatörlüğünde İnegöl Devlet Hastanesi’nde stant faaliyeti gerçekleştirildi. Sağlıklı Hayat Merkezi hekimi Dr. Tansu ŞAHİN tarafından, İnegöl Devlet Hastanesi Konferans Salonunda 12:30-13:30 saatleri arasında “Kanser, Kanserden Korunma Yolları ve Tarama Programları” adlı sunum yapıldı. Sunum sonrası stajyer öğrencilerle birlikte farkındalığı arttırmak amacıyla pankart açılımı gerçekleştirildi.

Toplum tabanlı taramaları yaygınlaştırmak ve bilinci oluşturmak amacıyla yapılan stant çalışmasında konuyla ilgili bilgilendirici broşürler dağıtıldı. KETEM, Kanserde erken teşhisin öneminin vurgulandığı toplantıya 85 sağlık personeli katıldı.

• Kanserden değil, geç kalmaktan kork!
  • Hastane standı
  • Dr. Tansu ŞAHİN konuyla ilgili eğitim veriyor.