SBÜ Bursa Yüksek İhtisas EAH Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Töreni

04.02.2014 tarihli ve 28903 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği kapsamında, Ameliyathane Hemşireliği SEP yetki belgesini alan Müdürlüğümüze bağlı SBÜ Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 01 Kasım-30 Kasım 2018 tarihleri arasında Ameliyathane Hemşireliği SEP Sertifikalı eğitim programının yedincisi 25 katılımcı ile gerçekleşti.

Katılımcılar; SBÜ Bursa Yüksek İhtisas EAH’nden 9 kişi, ilçe devlet hastanelerinden 15 kişi ve il dışından 1 katılımcı (Düzce Atatürk Devlet Hastanesi).

Ameliyathane Hemşireliği SEP kapanış töreni, Müdürlüğümüz Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Efrail ATICI’nın katılımı ile SBÜ Yüksek İhtisas EAH Konferans Salonunda gerçekleşti.

• ameliyathane hem sertifika töreni