1.Kalp Ve Damar Hastalıkları İle Böbrek Hastalıkları İl Kurul Toplantısı

Türkiye Kalp Damar Hastalıkları Önleme ve Kontrol Programı ile Türkiye Böbrek Hastalıkları Önleme ve Kontrol Programı kapsamında 1.Kalp Ve Damar Hastalıkları İle Böbrek Hastalıkları İl Kurul Toplantısı, 12.03.2019 tarihinde saat 14:00’de İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Toplantı Salonunda yapıldı.

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yasemin BAŞ'ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Kronik Durumlar Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Birim Sorumlusu Dr. İlknur Gülsün DERİN tarafından konu ile ilgili  sunumuyla devam etti.

Toplantıya Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nefroloji Hekimleri, SBÜ Yüksek İhtisas EAH  Kardiyoloji ve Nöroloji Hekimleri,Çekirge Devlet Hastanesi Kardiyoloji ve Nefroloji Hekimleri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlıklı Kentler Birliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile Hekimleri Derneği, Türk Nefroloji Derneği, Osmangazi Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Yıldırım Belediyesi temsilcileri ve Halk Sağlığı Hizmetleri Birim sorumluları katılım sağlayarak kalp damar hastalıkları, böbrek hastalıkları ve inme ile ilgili toplumda farkındalık oluşturmak, hastalıkları önleyici faaliyetler yapmak amacıyla il genelinde yapılacak çalışmalar ve etkinlikler hakkında konuşularak kararlar alındı.

• 1.Kalp Ve Damar Hastalıkları İle Böbrek Hastalıkları İl Kurul Toplantısı 1.jpg
  • 1.Kalp Ve Damar Hastalıkları İle Böbrek Hastalıkları İl Kurul Toplantısı 2.jpg
  • 1.Kalp Ve Damar Hastalıkları İle Böbrek Hastalıkları İl Kurul Toplantısı 3.png