AİK Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
19 Kasım 2019

İlacın ciddi bir kimyasal olduğunu ve asla gereksiz yere tüketmememiz gerektiğini her fırsatta halkımıza anlatmaya devam ediyoruz. Konu ile ilgili eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli festival, şenlik ve hatta alışveriş merkezlerinde sergi ve stantlar açarak halkımızın konuya dikkatini çekmeye çalışıyoruz.

Yaz ayları boyunca gerek AİK İlçe Temsilcilerimizin gerekse Koordinatörlük ekibimizin gerçekleştirdiği eğitim, tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleriyle AİK konusunu halkımızın ve sağlık çalışanlarının gündeminde tutmaya devam ediyoruz.

Tanıtım faaliyetleri kapsamında; Halk Sağlığı Haftası münasebetiyle Müdürlüğümüz tarafından önce, 04.09.2019 tarihinde Bursa Şehir Hastanesinde, sonra 06.09.2019 tarihinde Mudanya Mütareke Meydanında kurulan Sağlık Sokağında açılan AİK standında halkı bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilirken, eğitim faaliyetleri kapsamında da yine Halk Sağlığı Haftası kapsamında Müdürlüğümüz tarafından Aile Hekimlerine yönelik planlanan hizmet içi eğitimlerde de hekimlerimize; ilimizdeki AİK çalışmaları ve ilimize ait veriler ile Farmakovijilans konularında bilgi paylaşımını sürdürüyoruz.

“ANTİBİYOTİKTE DEĞİL, SAĞLIĞINIZDA ISRARCI OLUN”

• Aile Hekimleri Eğitim Toplantısı 2.JPG
  • Aile Hekimleri Eğitim Toplantısı.JPG