Pulmoner Rehabilitasyon Haftası Bilgilendirme Toplantısı
09 Mart 2020

Sağlık Bakanlığı tarafından Kronik Havayolu Hastalıkları Önleme ve Kontrol Programı kapsamında kutlanmakta olan Pulmoner Rehabilitasyon Haftası etkinlikleri kapsamında toplumumuzun bilgilendirilmesi, farkındalığın arttırılması ve güncel gelişmelerin paylaşılması amacıyla Pulmoner Rehabilitasyon Haftası etkinlikleri kapsamında “Nefes Al, Hareket Et, Yaşadığını Fark Et” sloganıylatoplumumuzun bilgilendirilmesi, farkındalığın arttırılması ve güncel gelişmelerin paylaşılması amacıyla Pulmoner Rehabilitasyon Haftası etkinlikleri çerçevesinde; 05 Mart 2020 tarihinde SBÜ Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile hastane eğitim salonunda hastanede çalışan sağlık personeline, hasta ve hasta yakınlarına yönelik SBÜ Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem ŞENGÖREN ve Bursa Şehir Hastanesinde görev yapmakta olan Hemşire Özlem ŞAHİN tarafından "Pulmoner Rehabilitasyon Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi. Program sonunda hasta ve yakınlarının soruları cevaplandırıldı.

• Pulmoner Rehabilitasyon Haftası Bilgilendirme Toplantısı 1.jpg
  • Pulmoner Rehabilitasyon Haftası Bilgilendirme Toplantısı 2.jpg