28 Mart 2020

Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, Bursa Şehir Hastanesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ziyarette Uzm. Dr. Kaşıkçı'ya; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Mehmet Demir, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Dursun Topal ve hastane yöneticileri eşlik etti. Hastanedeki enfeksiyon klinikleri ve acil servisinde inceleme yapan Uzm. Dr. Kaşıkçı, sağlık personellerinin bu süreçte gösterdikleri özverili çalışmaları ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

• Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, Bursa Şehir Hastanesi'ni Ziyaret Etti
  • BSH Ziyaret 3.Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, Bursa Şehir Hastanesi'ni Ziyaret Etti