Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz; İlimiz Kamu Hastanelerinin Başhekimleri İle Toplantı Gerçekleştirdi
18 Şubat 2021

Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz; ilimiz kamu hastanelerinin başhekimleri ile zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Müdürlüğümüz başkanları ve ilimizdeki tüm kamu hastaneleri başhekimlerinin eksiksiz olarak katıldığı toplantıda, koronavirüsle mücadele çalışmaları başta olmak üzere, kurumlar arasındaki koordinasyon, aşılama çalışmaları ve diğer sağlık hizmetlerinin sunumuyla ilgili konular görüşülerek, gerekli planlamalar yapıldı.

• Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz İlimiz Kamu Hastanelerinin Başhekimleri İle Toplantı Gerçekleştirdi 3.jpg
  • Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz İlimiz Kamu Hastanelerinin Başhekimleri İle Toplantı Gerçekleştirdi 2.jpg
  • Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz İlimiz Kamu Hastanelerinin Başhekimleri İle Toplantı Gerçekleştirdi 1.jpg