Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz Hastaneleri Ziyaret Etti
14 Mayıs 2021

Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aldemir, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Arif Kadri Balcı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mustafa Çetin ile birlikte Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma, Bursa Şehir, Mudanya ve Çekirge Devlet Hastanelerini ziyaret etti . Sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Dr. Yavuzyılmaz, ayrıca 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında hemşirelerin Hemşireler Haftası’nı da kutladı. COVID-19 salgını ile mücadelede  sağlık çalışanlarının canını dişine takarak, fedakarca çalıştığına dikkat çeken Dr. Yavuzyılmaz hastanede tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileklerini ileterek bayramlarını kutladı.

• Bayram Ziyaret 1.jpg
  • Bayram Ziyaret 2.jpg