Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Hastaneleri Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu
15 Mayıs 2021

Sağlık Bakan Yardımcımız Sn. Halil Eldemir, Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüklerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Filyasyon ekipleri ile bir araya gelen Bakan yardımcısı Eldemir, görevli personelle bayramlaştı. Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’e Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aldemir, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mustafa Çetin , Personel Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail Hakkı Çelik, İlçe sağlık müdürlüğü yöneticileri ve hastane yöneticileri eşlik ederken ziyaretler daha sonra sırasıyla İnegöl, Yenişehir, İznik ve Orhangazi Devlet hastaneleri ile devam etti.
Nöbetçi sağlık çalışanları ile bir araya gelen Eldemir, personel, hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutlayarak hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Yardımcısı Eldemir; ayrıca ilimizde verilen sağlık hizmetleri ve Covid-19 mücadele çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alarak aşılama çalışmalarını yerinde gözlemledi.

• Sağlık Bakanlık Yrd Ziyaret 1.jpg
  • Sağlık Bakanlık Yrd Ziyaret 2.jpg