Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz Keles İlçe Entegre Hastane’sini Ziyaret Etti
04 Haziran 2021

Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz koronavirüsle mücadele çalışmaları başta olmak üzere sunulan sağlık hizmetlerini değerlendirmek, saha çalışmalarını yakından gözlemlemek amacıyla ziyaretlere devam ediyor.

Bu kapsamda Keles İlçe Entegre Hastane’sini ziyaret eden Dr. Yavuzyılmaz’a Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mustafa Çetin ve Destek Hizmetleri Başkanı Erol Dinçer ve İlçe sağlık yöneticileri eşlik etti.

Dr.Yavuzyılmaz hastanenin  aşılama odaları, poliklinik hizmetleri ile acil  servisini gezerek vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Değerlendirmeler sırasında vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulan Dr. Yavuzyılmaz “ Pandemiyi sonlandırabilmemiz için toplumun yüzde 60-70’lik bir kısmının aşılanması gerekiyor. Bursa’da  bunu yapmak için  tüm gücümüzle çalışıyoruz. Sırası gelen vatandaşlarımız da randevularını alıp aşılarını yaptırsınlar” şeklinde konuştu.

• Keles DH Ziyaret 1.jpg
  • Keles DH Ziyaret 2.jpg