Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İlçe Sağlık Müdürleri ve Hastane Başhekimleri ile Toplantı Gerçekleştirdi
31 Ocak 2022

Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İlçe Sağlık Müdürleri ve Hastane Başhekimleri ile iki ayrı oturum halinde toplantı gerçekleştirdi.
İlçe Sağlık Müdürleri ile gerçekleştirilen ilk toplantıda Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri değerlendirilirken, ikinci toplantıda Hastane Başhekimleri İle ikinci ve üçüncü basamak sağlık hizmetleri değerlendirildi.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yunuz Arslan ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Kadir Güler’inde katıldığı ilk toplantıda ilçe bazında pandemi süreci çalışmaları, aşı oranları, kanser taramaları, anne ve çocuk sağlığı ile ilgili hizmetler gibi konular ele alındı.
İlçeler bazında aşılama oranlarının artırılması ve kişisel tedbirlere uyulması konusunda toplumu bilinçlendirmenin önemine değinen Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, pandeminin yanı sıra rutin sağlık hizmetlerinin de aksatılmaması adına yapılması gerekenler konusunda ilçe sağlık müdürleri ile istişarede bulundu.
Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Salih Metin ve Başkan Yardımcısı Op. Dr. Kadir Güler’in de hazır bulunduğu başhekimler toplantısında ise ilimiz kamu hastaneleri aşılama oranları, MHRS verileri ile hastanelerimizin pandemi kapsamındaki çalışmaları, servis ve yatak doluluk oranları ve pandemi dışı sağlık hizmet sunumlarının işleyişi gibi konular ele alındı.
Evde sağlık, palyatif ve diş sağlığı hizmetleri ile ilgili olarak da yapılması gerekenler konusunda hastane başhekimlerimiz ile fikir alışverişinde bulunulurken, toplantı başhekimlerin soru ve görüşlerinin alınmasıyla son buldu.

• İsm Toplantı 1.jpg
  • İsm Toplantı 2.jpg