Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
08 Mart 2022

Sağlık Müdürlüğümüzün organizasyonu ile Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde ilki düzenlenen Sağlık Bakanlığı onaylı “Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” başladı.
Dörtçelik Çocuk Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen programın açılışına Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Timur, Hastane Başhekimi Uzm.Dr.Sabit Şahin, Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, eğitmenler ve kursiyerler katıldı.
Ülkemizde Bursa dahil 4 ilde düzenlenen ve Bursa’da ilk “Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” olma özelliğine sahip eğitim bir ay sürecek ve ilimiz merkez ve ilçeleri ile İstanbul, Balıkesir, Bingöl ve Şırnak illerinden gelen 20 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

• Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 1.jpg
  • Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 2.jpg