Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'nın Sertifika Töreni
08 Nisan 2022

Sağlık Müdürlüğümüzün organizasyonu ile Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde ilki düzenlenen Sağlık Bakanlığı onaylı, Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'nın sertifika töreni gerçekleşti.
Dörtçelik Çocuk Hastanesi konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine; İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Salih Metin, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Timur, Dörtçelik Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sabit Şahin ile hastane yöneticileri, eğitmenler ve kursiyerler katıldı.
Bursa dahil olmak üzere 4 ilde düzenlenen ve Bursa’da ilk “Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” olma özelliğine sahip eğitim; ilimiz merkez ve ilçeleri ile İstanbul, Balıkesir, Bingöl ve Şırnak illerinden gelen 20 kursiyerin katılımı ile gerçekleşti.

• Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 1.jpg
  • Çocuk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 2.jpg