Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nın Açılışı Yapıldı
11 Mayıs 2022

Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın katılımlarıyla Bursa Şehir Hastanesi’nde düzenlenen Sağlık Bakanlığı onaylı ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nın açılışı yapıldı.
Bursa Şehir Hastanesi’nde düzenlenen ilk ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’ olma özelliğine sahip eğitim; ilimiz kamu ve özel hastanelerinin yanı sıra; İstanbul, Bilecik, Sinop, Ağrı ve Şırnak illerinden gelen katılımcılar ile gerçekleşti.
Hastanenin konferans salonunda düzenlenen açılış programında konuşan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “3 hafta teorik 3 hafta pratik eğitimlerin yapılacağı 6 haftalık bir eğitime başlamış oluyorsunuz. Bu eğitimin önemli bir özelliği de var. Bu eğitim, Bursa Şehir Hastanemiz’de yapılan ‘Yoğun Bakım Sertifikalı Eğitim Programı’nın ilki oluyor. Buraya eğitim için çeşitli kamu hastanelerimizden ve il dışından hastanelerden gelen arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Katılımcılarımızın gittikleri yerlerde burada aldığı eğitimleri en iyi şekilde iş hayatlarına uygulayacaklarından şüphem yok. Hepiniz için şimdiden hayırlı olsun” dedi.

• YB Sertifika Töreni 1.jpg
  • YB Sertifika Töreni 2.jpg