Sağlık Tesislerinde Değerlendirme Toplantıları Başladı
01 Haziran 2022

Sağlık tesislerinin verimliliğini değerlendirmek ve problemleri yerinde tespit ederek, çözüme kavuşturmak amacıyla düzenlenen hastane değerlendirme toplantıları başladı.
Bu kapsamda Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz başkanlığında Ali Osman Sönmez Onkoloji, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Duaçınarı ADSM’de gerçekleşen değerlendirme toplantılarına hizmet başkanları ve yardımcıları, ilgili uzmanlar katıldı. Toplantıda hastanelerin ve ADSM’nin sunduğu sağlık hizmetleri, iyi uygulama örnekleri ve verimlilik konuları masaya yatırıldı.
Toplantıda konuşan Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Sağlık tesislerimizin Verimlilik, Ameliyathane, Yoğun Bakım, Palyatif Bakım, Sağlık Bakım Hizmetleri konularında inceleme ve değerlendirme yapmak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldik” şeklinde konuştu.
Hastane başhekimleri tarafından yapılan sunumlarla devam eden toplantılar, soru ve cevap bölümleri ile son buldu.

• AOS Değerlendirme Toplantısı 1.jpg
  • AOS Değerlendirme Toplantısı 2.jpg