Bursa Şehir Hastanesi ve Mudanya Devlet Hastanesinde Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
02 Haziran 2022

Sağlık tesislerinin verimliliğini değerlendirmek ve problemleri yerinde tespit ederek, çözüme kavuşturmak amacıyla düzenlenen hastane değerlendirme toplantılarına bugün de devam edildi.
Bu kapsamda Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz başkanlığında Bursa Şehir Hastanesi ve Mudanya Devlet Hastanesinde gerçekleşen değerlendirme toplantılarına hizmet başkanları ve yardımcıları, ilgili uzmanlar katıldı.
Hastane başhekimleri tarafından yapılan sunumlarla devam eden toplantılar, soru ve cevap bölümleri ile son bulurken, Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz toplantının ardından Mudanya Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak sağlık personeli ile sohbet etti.

• BSH Toplantı 1.jpg
  • BSH Toplantı 2.jpg