Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
26 Temmuz 2022

Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Hakkındaki Yönerge gereğince, bu merkezlerin etkin bir şekilde hizmet sunabilmesi açısından, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde faaliyetlerini yürütmektedirler. Bu amaçla ilimizde ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin düzenli olarak toplandığı Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu oluşturuldu.

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi’nin sekretaryasının yürüttüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı 07.07.2022 perşembe günü Halk Sağlığı Başkanlığı toplantı Salonu’nda saat 14.00’da gerçekleştirildi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa ÇETİN başkanlığında yapılan ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Hastanelerin başhekim yardımcıları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım ve Gemlik Belediyelerinden gelen temsilciler katıldı.

Toplantıda, önceki kurul toplantısında alınan kararlar, TRSM sorumlularının aktardıkları çalışmalar ve diğer kurul temsilcileri tarafından gündeme ilişkin görüş ve öneriler aktarıldı.

• TRSM İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 1.jpg
  • TRSM İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 3.jpg