Kestel İlçe Sağlık Müdürlüğü “1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” Programı
10 Kasım 2022

“1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” etkinliği, Kestel İlçe Sağlık müdürlüğü ve Kestel Devlet Hastanesi iş birliğiyle 31 Ekim 2022 tarihinde Kestel Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

Programa; Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, Kestel Devlet Hastanesi yöneticileri, Kestel Belediye Başkan Yardımcısı, kurum amirleri, Kestel halkı ve sağlık çalışanları katılım sağladılar.

Kestel Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet AKIN’ın   açılış konuşmalarının ardından Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa ÇETİN konuşmalarında erken teşhisin önemine vurgu yaptı.

Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinde görev yapan Uzm. Dr. Erol BAĞCİVAN “Meme Kanserinde Erken Teşhis ve Tedavi Yöntemleri” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Ardından Kestel Devlet Hastanesinde görev yapan Uzm. Dr. Uygar TANYERİ ‘‘Rahim Ağzı Kanserinde Erken Teşhis ve Tedavi Yöntemleri’’ konulu sunumunu yaptı.

Bebek Dostu Aile Hekimliği Birimi Unvanı almaya hak kazanan aile hekimliği birimlerinin unvanları takdim edildi.

Program halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisi ile son buldu.

• Kestel İSM Meme Kanseri Etkinliği 1.jpg
  • Kestel İSM Meme Kanseri Etkinliği 2.jpg