Sağlık Müdürümüz Dr.Fevzi Yavuzyılmaz, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Kapsamında Düzenlenen Etkinliğe Katıldı
07 Aralık 2022

Sağlık Müdürümüz Dr.Fevzi Yavuzyılmaz 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında 112 Acil Sağlık Hizmetleri personelleri ile Bursa Şehir Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Etkinliğe Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Gökhan Taşkın Destek Hizmetleri Başkanı Erol Dinçer, Başkan Yardımcıları, Hastane Başhekimleri ve 112 çalışanları katıldı.

Sağlık Müdürümüz Dr. Yavuzyılmaz gerçekleştirilen video konferans ve telsiz anonsuyla gece gündüz demeden vefa ile görev yapan tüm 112 acil sağlık hizmetleri çalışanlarının gününü kutlarken, program teşekkür belgesi takdimi ve 112 çalışanlarının verdiği konserle son buldu.

• Acil Sağlık Hizmetleri Haftası 1.jpg
  • Acil Sağlık Hizmetleri Haftası 2.jpg