Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Bursa Şehir Hastanesi'nde Basın Toplantısı Düzenledi
28 Aralık 2022

Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Bursa Şehir Hastanesi'nde hizmete giren yeni Organ Nakli Merkezi ve kentteki sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunmak üzere basın toplantısı düzenledi. Toplantıya; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Salih Metin, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Gökhan Taşkın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Çetin, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail Hakkı Çelik, Destek Hizmetleri Başkanı Erol Dinçer ile başkan yardımcılarının yanı sıra Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Öğretim Görevlisi Dr. Ögr. Üye. Dursun Topal ile organ nakli merkezi yöneticileri ve personelleri katıldı.
Organ naklinde uzun yıllardır liderliği elinde bulunduran Bursa bölgesinin yeni merkez ile elinin daha da güçlendiğini belirten Sağlık Müdürümüz Dr. Yavuzyılmaz, yeni hizmete giren Organ Nakli Merkezi sayesinde böbrek ve karaciğer nakillerinin bundan sonra Bursa Şehir Hastanesi'nde de yapılacağını söyledi.

• Organ Nakli Merkezi Basın Toplantısı 1.jpg
  • Organ Nakli Merkezi Basın Toplantısı 2.jpg