Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri İl Koordinasyon Kurulu
26 Aralık 2023

İlimizde hastanelerin bünyesinde bulunan, ruhsal problemi olan hastaların takipleri, tedavileri ve sosyal rehabilitasyonunu sağlayan gerektiğinde evde takip, tedavi ve hasta-aile eğitimi yaparak etkin ve ulaşılabilir hizmetler sunan Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri (TRSM) İl Koordinasyon Kurulunun 2023 yılı 2.toplantısı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Tayfun Alperen ESGİN başkanlığında yapıldı. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığından ve hastane başhekimliklerinden ilgili yöneticiler, merkez çalışanları ile paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda TRSM'lerin çalışmaları ve ihtiyaçları paylaşılarak sorunların çözümüne yönelik öneriler ve iş birliğiyle yapılabilecek hususlar konuşuldu.

• TRSM İl Koordinasyon Kurulu