Şehir Hastanesi Planlama ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayit ÇELEBİ ve İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan AKAN, Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile fiziki gerçekleşme oranı %36’ya ulaşan  Bursa Şehir Hastanesinin planlama ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ve yüklenici firma tarafından İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane yöneticilerine Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında bilgilendirici sunum yapıldı.

• fiziki gerçekleşme oranı %36’ya ulaşan  Bursa Şehir Hastanesinin planlama ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirildi
  • Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayın Sayit ÇELEBİ toplantının amacını aktardı
  • Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayın Sayit ÇELEBİ ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Özcan AKAN hastaneyi ziyarette