Evde Sağlık Hizmetleri’ne 12 Araç Daha Katıldı

Evde sağlık hizmetlerine katılan 12 araç; Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Gürsu Devlet Hastanesi, İlker Çelikcan FTR Hastanesi, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi, İznik Devlet Hastanesi, Yenişehir Devlet Hastanesi, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi, Orhaneli Devlet Hastanesi, Orhangazi Devlet Hastanesi, Gemlik Devlet Hastanesi, Bursa Diş Hastanesi, Karacabey Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başlayacaktır.

• Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, Evde Sağlık Hizmetleri Birimine gerçekleşen törenle 12 yeni araç daha kattı.
  • Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı önünde düzenlenen törende Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan AKAN, İl Sağlık Müdürlüğü başkan ve başkan yardımcıları ile kamu hastanelerinin başhekimleri yer aldı.
  • Evde sağlık hizmetlerine katılan 12 araç kullanılmak üzere hastanelere verilecek
  • İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan AKAN
  • İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan AKAN, Evde Sağlık Hizmetlerinde görevli personelle birlikte