Bursa İnegöl Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı İlan Metni
19 Kasım 2019

Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, Müdürlüğümüze bağlı İnegöl Devlet Hastanesinde 7 Mayıs 2018 - 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecektir. Programa palyatif bakım merkezlerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler ve sağlık memuru (toplum sağlığı) ile hemşirelikte mezuniyet sonrası eğitim alan hemşireler katılabilecektir.

Başvuru yapmak isteyenlerin, 02 Nisan 2018-13 Nisan 2018 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığından tescilli diploma fotokopisi (aslı gibidir), kimlik fotokopisi, palyatif bakım merkezinde çalıştığını veya çalıştırılmasının planlandığını gösterir belge, hemşire yetki belgesi (ebeler için) ve ekte bulunan başvuru formunu doldurduktan sonra Hastane Yöneticisi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatarak İnegöl Devlet Hastanesine başvuru yapabilirler.

Program Sorumlusu    : Serpil ABDULHAKİMOĞULLLARI (KÖKLÜ)

E-posta                       : s.abdulhakimogullari@saglik.gov.tr

Telefon                       : 0 (224) 715 17 15/Dahili No: 2288