Özel Hastaneler Çalışan Güvenliği Sorumlularına (ÇGB) 113 Beyaz Kod Yazılım Eğitimi Gerçekleştirildi.

Özel Hastanelerin Çalışan Güvenliği Sorumlularına(ÇGB) 13.07.2017 Perşembe günü Müdürlüğümüz Çalışan Güvenliği Birim personeli Araştırmacı Kadir FINDIK tarafından 113 Beyaz Kod Yazılım Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Kasım 2015 de kullanılmaya başlanan Bakanlığımız yeni 113 Beyaz Kod Web Yazılımı geliştirilerek 2017 yeni versiyonu ile güncellenmiştir. Eğitime katılan Özel Hastanelerin ÇGB Sorumlularına(ÇGB) Web sistemine üye olma, Beyaz Kod vakalarının kapsamı, sisteme kaydı, belgelerin yüklenmesi, formlar nasıl doldurulur? İstatistiki raporlamalar nasıl alınır? Hukuki süreçler, karşılaşılan sıkıntılar ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında detaylı eğitim verilmiştir.

Eğitimin Hukuki Süreçler bölümünde Müdürlüğümüz Hukuk İşleri Birim Amiri ve İl Beyaz Kod Koordinatörümüz olan Avukat Ümit KAYABAŞI tarafından Beyaz Kod vakaları, evrak işleyişi hususunda bilgilendirmeler yapılmıştır.

• Özel Hastaneler Eğitimi 1
  • Özel Hastaneler Eğitimi 2